Hem och Skola-smycken

Hem och Skola-smycke “Linea”

Guldsmeden Lina Simons har designat ett namnsmycke i silver med plats för fyra namn.

“Att designa Hem och Skola-namnsmycket var ett roligt uppdrag och att göra smycket unisex blev en intressant utmaning. Uggleungarna i logotypen gav mig härlig inspiration. De påminner oss om vår roll som föräldrar att guida våra barn mot visdom, goda värderingar och självständighet. Vår uppgift är att ge barnen starka vingar så att de en dag kan flyga ur boet. Med namnsmycket kan vi sedan hålla våra barn nära hjärtat hela livet.

Namnet Linea är inspirerat av det latinska ordet linea, vilket betyder linje. Jag associerar ordet med släktens och generationernas linje och vill med namnet symbolisera familjens linje och samhörighet.”

– Lina Simons / Lingon Design


Kanske ni vill tacka någon i Hem och Skola-styrelsen, någon engagerad förälder som jobbat för att barnen ska trivas i skolan eller daghemmet, någon lärare som samarbetat aktivt med hemmen? Eller kanske du själv önskar dig ett smycke med dina barns namn ingraverade? Måtten är 4,5 x 36,5 mm.

www.lingondesign.com
Instagram & Facebook: @lingondesign


Beställningar:
Pris: 115 euro (postkostnader ingår)
Leveranstid: 2 veckor
Beställningar: katarina@hemochskola.fi
Skriv i mejlet:
– Vilket eller vilka namn som ska graveras in
– Leveransadress
– Kontaktperson
– Telefonnummer

Hem och Skola-ugglesmycke


Guldsmeden Annika Linder Airava har designat ett Hem och Skola-smycke i silver.

“Ugglan är vishetens symbol. Jag ville även få med den fostrande och vårdande rollen både i hemmet och i skolan, i form av en uggleunge. Vi sitter på samma kvist – vi är i samma båt.  För mig symboliserar smycket också gemenskap, vilket är en central del i både fostran och lärande.”

– Annika Linder Airava


Kanske ni vill tacka någon i Hem och Skola-styrelsen, någon engagerad förälder som jobbat för att barnen ska trivas i skolan eller daghemmet, någon lärare som samarbetat aktivt med hemmen, eller kanske du själv önskar dig ett nytt smycke. Vem som helst kan bära smycket.

Beställningar:
Pris: 70 euro (postkostnader ingår)
Beställningar: katarina@hemochskola.fi
Skriv i mejlet:
– Leveransadress
– Kontaktperson
– Telefonnummer