Västra nyland: Meningen med föreningen i coronatider

Känns det som om luften gått ur föreningsverksamheten i coronatider? Kom och hitta ny inspiration under Hem och Skolas regionträff som sammanför nyckelpersoner från olika föreningar.

Vi träffas tisdagen den 20 oktober kl.18-20 Startup Factorys utrymme i den s.k. laboratoriebyggnaden på Campus Novia, Raseborgsvägen 9 i Ekenäs.  Under regionträffen får du en uppfattning om hur andra föreningar resonerat och kanske anpassat sin verksamhet för läsåret. Petra Högnäs från Förbundet Hem och Skolas projekt ”Varje förälder” presenterar modeller för att engagera flera föräldrar och utveckla föreningsverksamhet tillsammans med Hem och Skolas kommunikatör Maarit Westerén.

Vi beaktar naturligtvis alla gällande anvisningar gällande coronaviruset på plats. Vänligen anmäl dig via länken senast 13.10. Det är bra om åtminstone två personer från er förening har möjlighet att delta.

Välkommen!

Towe Andersson, Raseborg