Östra Nyland: Meningen med föreningen i coronatider

Känns det som om luften gått ur föreningsverksamheten i coronatider? Kom och hitta ny inspiration under Hem och Skolas regionträff som sammanför nyckelpersoner från olika föreningar.

Vi träffas torsdagen den 22 oktober kl. 18-20 på Kulturhuset Grand i Borgå, adressen är Biskopsgatan 28. Under regionträffen får du en uppfattning om hur andra föreningar resonerat och kanske anpassat sin verksamhet för läsåret. Petra Högnäs från Förbundet Hem och Skolas projekt ”Varje förälder” presenterar modeller för att engagera flera föräldrar och utveckla föreningsverksamhet tillsammans med Hem och Skolas kommunikatör Maarit Westerén.

Vi beaktar naturligtvis alla anvisningar gällande coronaviruset på plats. Vänligen anmäl dig via länken senast 15.10. I fall du själv inte har möjlighet att delta, skicka gärna infon vidare till andra i styrelsen. Det är bra om åtminstone två personer från er förening har möjlighet att delta.

Välkommen!

Camilla Hansson, Borgå