Helsingfors och Mellannyland: Meningen med föreningen

Känns det som om luften gått ur föreningsverksamheten i coronatider? Kom och hitta ny inspiration under Hem och Skolas regionträff som sammanför nyckelpersoner från olika föreningar.

Vi träffas onsdagen den 21 oktober kl.18-20 i SFV-huset i Helsingfors, G18, festsalen, adressen är Georgsgatan 18. Under regionträffen får du en uppfattning om hur andra föreningar resonerat och kanske anpassat sin verksamhet för läsåret. Petra Högnäs från Förbundet Hem och Skolas projekt ”Varje förälder” presenterar modeller för att engagera flera föräldrar och utveckla föreningsverksamhet tillsammans med Hem och Skolas kommunikatör Maarit Westerén.

Vi beaktar naturligtvis alla anvisningar gällande coronaviruset på plats. Vänligen anmäl dig via länken senast 14.10. I fall du själv inte har möjlighet att delta, skicka gärna infon vidare till andra i styrelsen. Det är bra om åtminstone två personer från er förening har möjlighet att delta.

Välkommen!

Regional kontaktperson i Helsingfors:

Åse Fagerlund, Helsingfors
asefagerlund@gmail.com , 044-788 37 10

Regionala kontaktpersoner i Mellannyland:
Jenny Snellman, Kyrkslätt
jennycsnellman@gmail.com , tfn 040 567 51 83