Västra Nyland: Kraft och glädje i att vara förälder

Förbundet Hem och Skola firar 50 år i Seminarieskolan i Ekenäs, Ladugårdsgatan 1-3 tisdagen den 22.10 klockan 18-21.

Kom och träffa andra föräldrar och ta del av inspirerande föreläsning och workshopar som ger styrka i föräldraskapet och befrämjar välmående. Kvällen riktar sig till alla föräldrar, det kostar ingenting att delta.

This image has an empty alt attribute; its file name is Åse-Fagerlund-Foto-Anne-D.-Nilsen-1-e1551435754266.jpg
Åse Fagerlund Bild: Anne D. Nielsen

Vi inleder kl. 18.00 med en föreläsning av neuropsykolog Åse Fagerlund om positivt föräldraskap. Hur kan du som förälder stärka välbefinnande hos dig och dina barn? Hur kan du skapa mer välbefinnande i familjen? Hur kan du stärka relationen till skolan och ditt barns lärare?

Efter lite mingel och småplock fortsätter vi med workshopar.

De alternativa workshoparna är:
Nyfiken på språk! Barnens flerspråkighet en rikedom med Johanna Sallinen (Folkhälsan)
Stärkt föräldraskap – bättre barndom – med enkla knep med Pia-Lena Ilander (Barnavårdföreningen)
Första hjälpen i hemmet med Magnus Lassander

Anmäl dig senast 14.10