Educa-panel om Dagisbarometern 2019

Lö 25.1 kl.12.15, Tahto-scenen, Mässcentrum i Böle, Helsingfors.

Snack om namnet i stövelskaftet eller äkta delaktighet? – Dagisbarometern 2019
Hur mår barn på dagis och hur förverkligas föräldrarnas delaktighet? Välkommen att ta del av resultat från historiens första Dagisbarometer. Vilka frågor och tankar väcker resultaten bland panelisterna och hos dig?
I panelen medverkar barnombudsman Elina Pekkarinen, Kommunförbundets utvecklingschef för småbarnspedagogik Jarkko Lahtinen, organisationsutvecklare Tomi Lamppula, professor i utvecklingspsykologi Liisa Karlsson, ledare inom småbarnspedagogik Birgitta Åberg från Esbo stad, verksamhetsledare Micaela Romantschuk från Förbundet Hem och Skola och verksamhetsledare Ulla Siimes från Suomen Vanhempainliitto.

La 25.1. klo 12.15, Tahto-lava, Messukeskus Helsingin Pasilassa.

Kurahousupuheesta kohti aitoa osallisuutta – Päiväkotibarometri 2019
Miten lapset voivat ja miten vanhempien osallisuus toteutuu päiväkodeissa? Tervetuloa kuuntelemaan historian ensimmäisen päiväkotibarometrin tuloksia ja niistä käytävää keskustelua!
Paneelikeskustelussa ovat mukana lapsiasiavaltuutettu Elina Pekkarinen, varhaiskasvatuksen kehittämispäällikkö Jarkko Lahtinen Kuntaliitosta, organisaatiovalmentaja Tomi Lamppula, kasvatuspsykologian professori Liisa Karlsson, Birgitta Åberg Espoon kaupungilta, sekä toiminnanjohtajat Micaela Romantschuk Förbundet Hem och Skolasta ja Ulla Siimes Vanhempainliitosta.

Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Vanhempainliitto ja Förbundet Hem och Skola.