Åboland: Kraft och glädje i att vara förälder

Förbundet Hem och Skola firar i Åbo tisdagen den 15 oktober kl.18-21 sina 50 år. Temat är “Kraft och glädje i att vara förälder” och platsen är Kvartersklubben och adressen är Henriksgatan 9.

Åse Fagerlund Bild: Anne D. Nielsen

Kom och träffa andra föräldrar och ta del av en inspirerande föreläsning. Kvällen riktar sig till alla föräldrar.

Vi inleder kl. 18.00 med en föreläsning av neuropsykolog Åse Fagerlund om positivt föräldraskap. Hur kan du som förälder stärka välbefinnande hos dig och dina barn? Hur kan du skapa mer välbefinnande i familjen? Hur kan du stärka relationen till skolan och ditt barns lärare?

Efter lite mingel och småplock fortsätter vi kl. 20-21 med en pysslig workshop för vuxna under ledning av Idun Hellström. Tillställningen är gratis.

Anmäl dig före 9.10 per e-post: anmalan@hemochskola.fi