Jeanette Szymanski

Jeanette är en erfaren föreläsare och coach som strävar till att skapa interaktiva föräldrakvällar. Hon erbjuder två alternativ till föreläsningshelheter:

1.Vad styrs vi av?
På ett underhållande och uppbyggande sätt lär Jeanette dig att förstå våra 6 grundläggande psykologiska och emotionella grundbehov samt hur de styr vår vardag och därmed även vårt liv. Du lär dig via dessa att förstå både dig själv, din partner och dina barn.

2. Konsten att säga nej
Hur bemöter du ditt barn i medgång och motgång? Lär dig konsten att ge uppbyggande och konstruktiv feedback samt att skilja mellan misstag och oönskat beteende. I denna föreläsning får du också lära dig som förälder att säga nej på ett bra sätt och förstå skillnaden mellan empati och sympati.
– Många föräldrar har svårt att säga nej och sätta gränser till sina barn av rädsla att verka elaka och bli mindre omtyckta, men det går att säga nej på ett “assertivt” sätt. Hur man gör detta förmedlar Jeanette i sin föreläsning.